Обосновани Футболни Прогнози

Таммека Тарту - Куресааре

1 Ноември 2023 - 18:00
Таммека Тарту
Куресааре
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Таммека Тарту и Куресааре от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Естония в Мейстрилига.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Таммека Тарту

Домакините от Таммека Тарту са на 9-то място в таблицата с 24 точки, от 4 победи, 12 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача имат голова разлика 31-61. У дома Таммека Тарту има 16 срещи досега, в които има 2 победи, 7 равенства и 7 загуби, при голова разлика 16-25.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Таммека Тарту има в актива си 6 поражения, което ясно показва моментната слаба форма на състава, при обща голова разлика 6 вкарани и 19 получени гола.

Куресааре

Гостуващият отбор на Куресааре е 8-ми в класирането с 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача е отбелязал 33 гола и е инкасирал 59 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 17 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 15-31.

В последните си 6 официални срещи в Мейстрилига тимът на Куресааре има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 11 получени гола.

Таммека Тарту - Куресааре - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Таммека Тарту не е записал нито 1 победа, състава на Куресааре има спечеленa 1 победа, а в 4 срещи двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 5-7. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу състава на Куресааре, футболистите на Таммека Тарту нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Таммека Тарту е в серия от 6 поредни загуби в Естония, а у дома е с 3 последователни загуби.

Съставът на гостите има успех в предишния кръг в Естония, а далеч от дома е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.