Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - Тромсдален

22 Юни 2014 - 19:00
Фредрикстад
Тромсдален
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните отбори на Фредрикстад и Тромсдален от 15-ия кръг на текущият шампионат в Адеколиген на Норвегия.

Време е за фактите за днешната среща:

Фредрикстад

Домакините от Фредрикстад заемат 6-то място в класирането с общ актив от 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 срещи са отбелязали 18 гола и са инкасирали 11 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът има 7 мача досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 14 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Адеколиген съставът на Фредрикстад има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 12-2.

Тромсдален

Тимът на гостите от Тромсдален е 13-ти във временното класиране с общ актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача е отбелязал 16 гола в противниковата врата и е инкасирал 25 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 7 срещи досега, в които има едно равенство и 6 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при обща голова разлика 4-18.

В предишните си 6 официални мача в Адеколиген отборът на Тромсдален има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Фредрикстад - Тромсдален - преки срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата тима, Фредрикстад е записал 2 победи, а състава на Тромсдален не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 7-3. В последната среща у дома срещу Тромсдален, Домакините от Фредрикстад са записали една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Фредрикстад постигна победа в последната си среща в първенството на Норвегия, а у дома е с 4 успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в шампионата, а като гост е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.