Обосновани Футболни Прогнози

Паханг - ПКНС ФК

21 Юни 2014 - 15:45
Паханг
ПКНС ФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще обърна внимание на футболния сблъсък от 21-ия кръг на футболното първенство в Малайзия в Суперлига между отборите на Паханг и ПКНС ФК.

Ето и информацията за днешния мач:

Паханг

Паханг се намират на трета позиция в таблицата с актив от 34 точки, записани след 10 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача са вкарали 34 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 26 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът на Паханг е играл 10 мача досега, в които е записал 8 победи и 2 загуби, при голова разлика 21-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Паханг имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

ПКНС ФК

Гостуващият тим на ПКНС ФК е 12-ти в класирането с общ сбор от 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 срещи е успял да вкара 21 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 36 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 10 мача досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на ПКНС ФК има в актива си 1 победа и 5 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 14 гола от играчите на противниците си.

Паханг - ПКНС ФК - директни мачове

В предишните 3 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Паханг има постигнати 2 успеха, а състава на ПКНС ФК е постигнал една победа, при обща голова разлика 9-8. В последната среща на своя терен срещу отбора на ПКНС ФК, играчите на Паханг нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините записа равенство в последната си среща в Малайзия, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата, а като гост е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.