Обосновани Футболни Прогнози

Илвес Тампере - Викингит Хелзинки

14 Юни 2014 - 16:00
Илвес Тампере
Викингит Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата между тимовете на Илвес Тампере и Викингит Хелзинки от поредния кръг на футболния сезон в Финландия в Икьонен.

Накратко малко факти и статистика за днешния сблъсък:

Илвес Тампере

Домакините от Илвес Тампере са 4-ти в таблицата с общ сбор от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат положителна голова разлика 13-9. Като домакин отборът на Илвес Тампере е изиграл 4 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 11-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Илвес Тампере има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Викингит Хелзинки

Гостуващият състав на Викингит Хелзинки е 10-ти в таблицата с временното класиране с 4 точки, записани след 1 победа, едно равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 5-18. На чужд терен съставът е изиграл 4 двубоя, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е едно попадение в мрежата на своите домакини и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен съставът на Викингит Хелзинки има на сметката си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-17.

Илвес Тампере - Викингит Хелзинки - преки двубои

В последните 3 изиграни мача между двата състава, Илвес Тампере е спечелил 2 победи, отбора на Викингит Хелзинки не е спечелил нито една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-1. В последната среща пред своите привърженици с Викингит Хелзинки, играчите на Илвес Тампере са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Илвес Тампере постигна победа в предишния кръг в Финландия, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Тимът на гостите има успех в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.