Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - ХамКам

15 Юни 2014 - 19:00
Фредрикстад
ХамКам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните състави на Фредрикстад и ХамКам от 14-ия кръг на шампионата в Норвегия в Адеколиген.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Фредрикстад

Фредрикстад заемат 7-ма позиция в класирането с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 15-11. На домашна сцена съставът на Фредрикстад има 6 двубоя досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11-4.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Фредрикстад е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11-2.

ХамКам

Гостуващият отбор на ХамКам е 16-ти във временното подреждане с 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има отрицателна голова разлика 6-21. Навън съставът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 7 загуби, при голова разлика 2-15.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на ХамКам има на сметката си 1 победа и 5 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 4 попадения и са получили 10 гола от противниковите футболни състави.

Фредрикстад - ХамКам - преки мачове

В предишните 2 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Фредрикстад има записанa една победа, а отбора на ХамКам също е записал 1 победа, при обща голова разлика 4-2. В последната среща у дома с ХамКам, играчите на Фредрикстад са записали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Фредрикстад има неуспех в последния си мач в шампионата, а у дома е с 3 последователни победи.

Съставът на ХамКам е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Норвегия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.