Обосновани Футболни Прогнози

Лион - Бордо

19 Август 2017 - 18:00
Лион
Бордо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
3 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Лион и Бордо от поредния кръг на текущият футболен сезон в Франция в Лига 1. Треньорът на домакините Бруно Женезио извежда своите играчи срещу Жирондинците на Парк Олимпик Лион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Лион

Домакините от Лион са 2-ри във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 последователни успеха от началото на новото първенство, като в изиграните общо 2 мача имат голова разлика 6-1. Като домакин отборът е изиграл 1 двубой досега, в който има 1 победа, отбелязал е 4 гола във вратата на своите гости и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Лион имат записани 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 17 попадения и са получили 8 попадения от противниковите тимове.

Бордо

Гостуващият тим на Бордо е 6-ти в класирането с общ сбор от 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните 2 мача е вкарал 4 гола и е допуснал 2 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 1 двубой до момента, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Бордо има на сметката си 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, като са записали 8 попадения и са им вкарали 6 гола.

Лион - Бордо - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, ОЛ е постигнал една победа, отбора на Бордо има постигнати 2 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-8. В последните 2 срещи у дома срещу Бордо, футболистите на Лион са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Лион е с 2 успеха в Франция, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в първенството на Франция, а като гост е с 4 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 3 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.