Обосновани Футболни Прогнози

Одра Ополе - Раков Ченстохова

23 Август 2017 - 18:00
Одра Ополе
Раков Ченстохова
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между Одра Ополе и Раков Ченстохова от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Полша. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващия отбор на Раков Ченстохова.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Одра Ополе

Домакините са 7-ми във временното подреждане с актив от 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 двубоя са вкарали 8 гола в мрежата на противниците си и са получили 6 гола в своята врата. Като домакин Одра Ополе е играл 2 двубоя до момента, в които има една победа и 1 загуба, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 4 официални мача в Първа Лига футболистите на Одра Ополе са постигнали 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са получили 6 попадения от противниковите футболни отбори.

Раков Ченстохова

Гостуващият състав на Раков Ченстохова заема 13-та позиция в класирането с общ актив от 4 точки, натрупани след 1 победа, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 4-6. На чужд терен отборът е изиграл 1 мач досега, в който има една победа, отбелязал е 3 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 4 двубоя в първенството играчите на Раков Ченстохова са записали една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Одра Ополе - Раков Ченстохова - директни двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна равенство в предишния кръг в първенството на Полша, а у дома има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Раков Ченстохова е в серия от 2 загуби в шампионата на Полша, а при гостуванията си има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.