Обосновани Футболни Прогнози

Стомил Олщин - ГКС Тихи

22 Август 2017 - 20:00
Стомил Олщин
ГКС Тихи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на текущият футболен сезон в Първа Лига на Полша между Стомил Олщин и ГКС Тихи. Треньора на домакините извежда на ОСиР Олщин своите играчи срещу гостуващите играчи на ГКС Тихи.

Информацията за днешния сблъсък:

Стомил Олщин

Стомил Олщин заемат 15-то място във временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 4 мача са реализирали 5 гола и са позволили да им отбележат 10 попадения в своята врата. Като домакин тимът на Стомил Олщин е играл един двубой досега, в който има една победа, при обща голова разлика 3-1.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Стомил Олщин имат записани една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 15 гола.

ГКС Тихи

Съставът на гостите от ГКС Тихи е 5-ти в класирането с 9 точки, след 3 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 4 двубоя е успял да вкара 4 гола и е получил 2 гола в мрежата си. Навън отборът има 2 мача досега, в които има една победа и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на ГКС Тихи има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Стомил Олщин - ГКС Тихи - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Стомил Олщин има постигнати 2 успеха, отбора на ГКС Тихи е постигнал 1 победа, а в 2 мача двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 9-5. В предишните 2 срещи у дома с състава на ГКС Тихи, футболистите на Стомил Олщин имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Стомил Олщин има загуба в предишния си двубой в шампионата, а у дома има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от ГКС Тихи постигна успех в последния си мач в Полша, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.