Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Хофенхайм

26 Август 2017 - 16:30
Байер Леверкузен
Хофенхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Бундеслига на Германия между футболните състави на Байер Леверкузен и Хофенхайм. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу футболистите на Хофенхайм.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Байер Леверкузен

Аспирините са 15-ти във временното подреждане без спечелена точка, след 1 загуба, като са вкарали 1 попадения в противниковата врата и са допуснали 3 гола във вратата си. Пред собствените си почитатели тимът на Байер Леверкузен все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не се е разписал в мрежата на своите гости и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига играчите на Байер Леверкузен са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 14 получени гола.

Хофенхайм

Тимът на гостите от Хофенхайм се намира на 5-та позиция в таблицата със събрани 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като е реализирал 1 попадения в противниковата врата и е допуснал 0 гола в своята мрежа. Навън тимът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига играчите на Хофе са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Байер Леверкузен - Хофенхайм - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Байер Леверкузен е записал 2 победи, състава на Хофенхайм също има спечелени 2 победи, а в един мач двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу състава на Хофенхайм, футболистите на Байер Леверкузен са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините има неуспех в последния си мач в първенството на Германия, а на собствения си стадион записа равенство в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Хофенхайм има победа в последния си двубой в шампионата на Германия, а като гост постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.