Обосновани Футболни Прогнози

Милоул - Ипсуич

15 Август 2017 - 21:45
Милоул
Ипсуич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам мача от поредния кръг на сезона в Англия в турнира Чемпиъншип между футболистите на Милоул и Ипсуич. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Ипсуич на домашния си стадион Дъ Ден.

Факти и статистика за днешния двубой:

Милоул

Домакините от Милоул се намират на 16-та позиция в класирането само с една точка, след 1 равенство и една загуба от началото на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 2 срещи имат голова разлика 1-2. У дома Милоул е изиграл 1 мач досега, в който е записал 1 равенство, отбелязал е едно попадение във вратата на гостуващите тимове и е допуснал едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Милоул са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 6-11.

Ипсуич

Отборът на гостите от Ипсуич заема 4-то място във временното подреждане със събрани 6 точки, след 2 поредни победи от започването на новото първенство, като в изиграните 2 мача има голова разлика 3-1. Далеч от дома тимът има един двубой, в който има 1 победа, реализирал е 2 гола във вратата на противниците си и е допуснал един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Трактористите е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-7.

Милоул - Ипсуич - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Милоул е записал една победа, отбора на Ипсуич има записани 3 победи, а в 1 среща двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-8. В предишните 2 мача на своя терен с Трактористите, играчите на Милоул имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Милоул постигна равенство в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 2 ремита.

Съставът на Ипсуич е с 2 последователни успеха в първенството, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.