Обосновани Футболни Прогнози

Белфор - Дюнкерк

3 Февруари 2017 - 21:00
Белфор
Дюнкерк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между тимовете на Белфор и Дюнкерк от 20-ия кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига Национал. Футболистите на Белфор излизат срещу гостуващите футболисти на Дюнкерк на Стад Роже Серзиан.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен двубой:

Белфор

Белфор са на 17-то място във временното подреждане с 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 17 срещи са вкарали 15 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 20 попадения в своята мрежа. У дома отборът на Белфор е играл 9 мача, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Белфор имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Дюнкерк

Тимът на гостите от Дюнкерк е на 7-ма позиция в класирането с общ сбор от 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи има голова разлика 26-18. На чужд терен съставът има 10 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-9.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Дюнкерк е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са допуснали 8 гола.

Белфор - Дюнкерк - преки мачове

В последните 3 играни двубоя между двата тима, Белфор няма записана нито една победа, отбора на Дюнкерк е записал една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 0-1. В предишната среща на своя терен срещу Дюнкерк, Домакините от Белфор нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Белфор постигна победа в предишния си двубой в Франция, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите от Дюнкерк има победа в последната си среща в шампионата, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.