Обосновани Футболни Прогнози

Йорк Сити - Гейтсхед

21 Февруари 2017 - 21:45
Йорк Сити
Гейтсхед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач от 34-ия кръг на сезона в Национална Лига на Англия между тимовете на Йорк Сити и Гейтсхед. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Гейтсхед.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Йорк Сити

Йорк Сити заемат 23-та позиция във временното подреждане с актив от 28 точки, постигнати след 5 победи, 13 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя имат голова разлика 29-49. Пред своите фенове отборът е играл 16 двубоя, в които има 4 победи, 7 равенства и 5 загуби, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига тимът на Йорк Сити има на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

Гейтсхед

Отборът на гостите от Гейтсхед е 8-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 52 точки, натрупани след 14 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача е вкарал 55 попадения в противниковата врата и е допуснал 35 гола в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 23-20.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Гейтсхед има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 6 получени гола.

Йорк Сити - Гейтсхед - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Йорк Сити е постигнал 2 победи, а тима на Гейтсхед е записал 3 победи, при обща голова разлика 9-12. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Гейтсхед, футболистите на Йорк Сити имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Йорк Сити е в серия от 3 последователни равни срещи в първенството на Англия, а на собствения си терен стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на Гейтсхед е с 3 последователни победи в шампионата на Англия, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.