Обосновани Футболни Прогнози

Суиндън - Оксфорд Юнайтед

5 Февруари 2017 - 14:00
Суиндън
Оксфорд Юнайтед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща от 30-ия кръг на настоящето първенство в Англия в турнира Първа Лига между футболните състави на Суиндън и Оксфорд Юнайтед. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Оксфорд Юнайтед на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Суиндън

Червеногръдките са 20-ти във временното подреждане с актив от 29 точки, натрупани след 7 победи, 8 равенства и 14 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 29 двубоя са успели да вкарат 27 гола и са допуснали 42 гола в собствената мрежа. На своя стадион отборът на Суиндън има 14 мача до момента, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Суиндън са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 5 гола и са допуснали 7 попадения от противниковите футболни състави.

Оксфорд Юнайтед

Гостуващият тим на Оксфорд Юнайтед се намира на 14-то място в таблицата с временното класиране с 37 точки, след 10 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 34 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 30 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 14 срещи досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 18-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Оксфорд Юнайтед е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 9 попадения и са получили 5 гола.

Суиндън - Оксфорд Юнайтед - директни срещи

В последните 2 мача между двата отбора, Червеногръдките има записанa една победа, а Оксфорд Юнайтед също е спечелил една победа, при обща голова разлика 1-2.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Суиндън е с 2 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Съставът на Оксфорд Юнайтед има победа в предишния кръг в шампионата, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.