Обосновани Футболни Прогнози

Джилингам - Саутенд

25 Февруари 2017 - 17:00
Джилингам
Саутенд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач от 34-ия кръг на първенството в Първа Лига на Англия между тимовете на Джилингам и Саутенд. Играчите на Джилингам приемат на своя терен противниковия футболен отбор на Саутенд.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Джилингам

Джилингам са 18-ти в класирането с актив от 36 точки, след 8 победи, 12 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 мача имат отрицателна голова разлика 42-52. На домашна сцена съставът има 16 мача до момента, в които е записал 5 победи, 8 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 21-17.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Джилингам са записали 5 равенства и една загуба и са без победа, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са инкасирали 9 попадения.

Саутенд

Тимът на гостите от Саутенд е на 5-то място във временното класиране с общ сбор от 53 точки, събрани след 14 победи, 11 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 33 срещи е вкарал 51 попадения и е позволил да му вкарат 40 попадения в собствената врата. На чужд терен тимът е играл 16 мача досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 21-19.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Саутенд има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 12 гола и са допуснали 6 попадения от противниковите отбори.

Джилингам - Саутенд - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Джилингам има спечелени 2 успеха, състава на Саутенд има записанa 1 победа, а в 2 мача двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 мача на своя терен с отбора на Саутенд, Домакините от Джилингам са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Англия, а на собствения си стадион е с 4 ремита.

Тимът на гостите от Саутенд има победа в предишния кръг в Англия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.