Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Мансфийлд Таун

28 Февруари 2017 - 21:45
Йоувил
Мансфийлд Таун
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 34-ия кръг на сезона в Англия в турнира Втора Лига между футболистите на Йоувил и Мансфийлд Таун. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Мансфийлд Таун на Хуиш Парк.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Йоувил

Домакините от Йоувил са 17-ти в таблицата с временното подреждане с 39 точки, след 9 победи, 12 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните 33 двубоя са вкарали 33 гола в противниковата врата и са получили 40 гола в мрежата си. На своя терен Йоувил е изиграл 17 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 20-16.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Йоувил имат записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-6.

Мансфийлд Таун

Отборът на гостите от Мансфийлд Таун е на 8-мо място във временното класиране с общ сбор от 50 точки, постигнати след 13 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя е отбелязал 43 гола и е получил 38 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 15 двубоя до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е получил 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига играчите на Мансфийлд Таун са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 8 получени гола.

Йоувил - Мансфийлд Таун - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, съставът на Йоувил е записал 2 победи, а тима на Мансфийлд Таун е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 двубоя на своя стадион с Мансфийлд Таун, Домакините от Йоувил са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Йоувил записа равенство в предишния си мач в първенството, а на своя стадион е с 2 поредни ремита.

Съставът на гостите постигна победа в последния си мач в шампионата на Англия, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.