Обосновани Футболни Прогнози

Парма - Лацио

7 Декември 2014 - 16:00
Парма
Лацио
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 14-ия кръг на футболния шампионат в Серия А на Италия между футболните тимове на Парма и Лацио. Кръстоносците излизат срещу играчите на Лацио на своя терен.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Парма

Кръстоносците са 20-ти във временното класиране с 6 точки, след 2 победи и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 15-32. У дома Кръстоносците има 6 срещи до момента, в които има една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 9-14.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Кръстоносците имат на сметката си 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 15 получени гола.

Лацио

Гостуващият тим на Лацио е на 7-мо място в таблицата с общ сбор от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е успял да вкара 21 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 16 попадения във вратата си. При визитите си тимът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Лацио има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Парма - Лацио - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Жълто-сините има постигнатa една победа, отбора на Лацио има записани 2 успеха, а в 2 мача двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу Лацио, Домакините от Парма нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Парма е в серия от 3 поредни загуби в Италия, а при домакинствата си има неуспех в последния си мач.

Тимът на гостите записа равенство в предишния кръг в Италия, а като гост записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.