Обосновани Футболни Прогнози

Генк - Кортрийк

13 Декември 2014 - 19:00
Генк
Кортрийк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболния двубой между футболните състави на Генк и Кортрийк от 19-ия кръг на първенството в Белгия в турнира Първа Дивизия. Генк излизат срещу гостуващите играчи на Кортрийк на домашния си стадион Кристал Арена.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Генк

Генк са 6-ти в класирането със събрани 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 срещи са отбелязали 22 гола и са позволили да им вкарат 16 гола в собствената мрежа. Пред собствените си привърженици Генк е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Генк е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-4.

Кортрийк

Отборът на гостите от Кортрийк се намира на трето място в класирането с актив от 31 точки, постигнати след 10 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача има положителна голова разлика 31-24. На чужд терен отборът има 8 срещи до момента, в които е записал 5 победи и 3 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Кортрийк има в актива си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 15-4.

Генк - Кортрийк - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Генк има спечелени 2 победи, отбора на Кортрийк няма записана нито една победа, а в 3 мача двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу отбора на Кортрийк, футболистите на Генк имат 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Генк стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион има успех в предишния си двубой.

Тимът на Кортрийк е в серия от 5 последователни успеха в Белгия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.