Обосновани Футболни Прогнози

Бристол Роувърс - Гейтсхед

19 Декември 2014 - 21:45
Бристол Роувърс
Гейтсхед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за мача между съставите на Бристол Роувърс и Гейтсхед от поредния кръг на футболния шампионат в Конференция на Англия. Треньора на домакините извежда на Мемориъл Стейдиъм своите играчи срещу Гейтсхед.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Бристол Роувърс

Футболистите на отбора домакин са 3-ти в таблицата с актив от 43 точки, от 11 победи, 10 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача са реализирали 28 гола във вратата на противниците си и са получили 20 гола в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът на Бристол Роувърс е играл 12 срещи, в които е записал 8 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 16-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Конференция футболистите на Пиратите са записали 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

Гейтсхед

Гостуващият тим на Гейтсхед е 8-ми в класирането с 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 24 мача има голова разлика 39-32. Далеч от дома отборът е изиграл 12 двубоя, в които има 4 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 13 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Гейтсхед имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Бристол Роувърс - Гейтсхед - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Бристол Роувърс е с 2 последователни равенствa в Англия, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите постигна реми в последния си мач в шампионата на Англия, а далеч от дома има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.