Обосновани Футболни Прогнози

Понферадина - Майорка

21 Декември 2014 - 18:00
Понферадина
Майорка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 18-ия кръг на футболния шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион между тимовете на Понферадина и Майорка. Треньора на домакините извежда на Естадио Ел Торалин своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Майорка.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Понферадина

Домакините са на 8-ма позиция във временното подреждане с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 26-26. На домашна сцена Понферадина има 8 двубоя досега, в които има 5 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 18 гола във вратата на своите гости и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион отборът на Понферадина има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 12 попадения и са инкасирали 15 попадения от противниковите футболни отбори.

Майорка

Съставът на гостите от Майорка е 15-ти във временното класиране с актив от 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи е реализирал 23 попадения в противниковата врата и е получил 25 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 8 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион тимът на Майорка е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-4.

Понферадина - Майорка - преки мачове

В последните 2 играни срещи между двата състава, Понферадина е спечелил една победа, отбора на Майорка не е спечелил нито една победа, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-2. В последната среща на своя терен с Майорка, футболистите на Понферадина са постигнали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Понферадина допусна загуба в предишната си среща в първенството на Испания, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Тимът на Майорка постигна реми в предишния си двубой в шампионата на Испания, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.