Обосновани Футболни Прогнози

Боавища - Спортинг Лисабон

5 Декември 2014 - 22:30
Боавища
Спортинг Лисабон
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой между отборите на Боавища и Спортинг Лисабон от поредния кръг на настоящият сезон в Примейра Лига на Португалия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Спортинг Лисабон на Ещадио до Беса Секуло.

Ето и информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Боавища

Боавища са 13-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са реализирали 7 гола в противниковата врата и са допуснали 22 попадения в своята врата. На собствения си стадион Ещадио до Беса Секуло Боавища е играл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Боавища са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-14.

Спортинг Лисабон

Гостуващият отбор на Спортинг Лисабон е 6-ти в класирането с 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 11 срещи има голова разлика 21-10. На чужд терен съставът е изиграл 5 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примейра Лига играчите на Лъвовете са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 7 получени гола.

Боавища - Спортинг Лисабон - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Боавища допусна поражение в последния си мач в първенството на Португалия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Тимът на Спортинг Лисабон постигна успех в последния си двубой в Португалия, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.