Обосновани Футболни Прогнози

Слован Дусло Шала - Петржалка Братислава

16 Март 2011 - 16:00
Слован Дусло Шала
Петржалка Братислава
Прогноза: 1
Коефициент: 2.45
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 22-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Словакия между тимовете на Слован Дусло Шала и Петржалка Братислава. Футболистите на Слован Дусло Шала излизат срещу Слован Дусло Шала на домашния си терен. Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Слован Дусло Шала

Слован Дусло Шала са на 11-то място в класирането с 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи са вкарали 14 гола във вратата на противника си и са инкасирали 34 попадения в мрежата си. У дома Слован Дусло Шала има 11 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 8-12 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, футболистите на Слован Дусло Шала имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Петржалка Братислава

Гостуващият отбор на Петржалка Братислава е трети в класирането с общ сбор от 33 точки, натрупани след 8 победи, 9 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи е вкарал 36 попадения и е получил 22 попадения в мрежата си. При визитите си състава е играл 11 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига, отбора на Петржалка Братислава е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Директни срещи между двата отбора

В последният мач между двата отбора, отборът на Слован Дусло Шала не е постигнал нито една победа, а отбора на Петржалка Братислава има спечеленa 1 победа.

Отборът на домакините от Слован Дусло Шала има неуспех в последния си двубой в шампионата на Словакия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите записа равенство в предишната си среща в шампионата на Словакия, а при гостуванията си има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.45 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.