Обосновани Футболни Прогнози

Елче - Тенерифе

27 Март 2011 - 17:00
Елче
Тенерифе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе футболния двубой между футболните отбори на Елче и Тенерифе от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания.

Информация за предстоящия футболен сблъсък:

Елче

Играчите на състава домакин са на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 47 точки, записани след 12 победи, 11 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 30 мача са успели да вкарат 31 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 26 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Елче е изиграл 15 мача, в които има 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 19-15 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, състава на Елче е записал 5 победи и една загуба, като са отбелязали 8 гола и са им вкарали 4 попадения.

Тенерифе

Гостуващият състав на Тенерифе се намира на 20-то място във временното подреждане с 27 точки, след 6 победи, 9 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 мача има отрицателна голова разлика 30-49 гола. При гостуванията си отбора има 14 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 13-23 гола.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион, състава на Тенерифе има в актива си една победа и 5 загуби, като са отбелязали 5 попадения и са инкасирали 11 гола.

Елче - Тенерифе - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Елче е спечелил една победа, състава на Тенерифе е записал 3 победи, а в 1 мач двата състава са завършили наравно, при обща голова разлика 8-10. В последните 2 срещи пред своите привърженици, Елче са постигнали 1 победа и 1 загуба, като последната среща тук завърши с победа на Домакините с 4-1 през Септември 2010 в турнира за Купата на Краля.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 успеха в шампионата на Испания, а у дома е в серия от 3 последователни победи.

Отборът на Тенерифе е с 4 поредни загуби в първенството, а при визитите си е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.