Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Юнайтед - Болтън

19 Март 2011 - 17:00
Манчестър Юнайтед
Болтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 30-ия кръг на сезона в Премиършип на Англия между съставите на Манчестър Юнайтед и Болтън. Треньора на домакините Сър Алекс Фъргюсън извежда на Театърът на мечтите своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Болтън. Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Манчестър Юнайтед

Домакините от Манчестър Юнайтед са на върха в класирането с актив от 60 точки, постигнати след 17 победи, 9 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 29 срещи са реализирали 63 попадения във вратата на съперника и са позволили да им отбележат 30 попадения в собствената врата. На домашна сцена отбора е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 13 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 39 гола във вратата на противника и е позволил да му отбележат 9 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството, тима на Червените дяволи е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 12-9 гола.

Болтън

Гостуващият състав на Болтън се намира на 7-мо място в класирането с актив от 40 точки, записани след 10 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи е реализирал 42 попадения в противниковата врата и е получил 40 гола в мрежата си. Навън тима има 14 срещи, в които има 2 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 21 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, тима на Болтън е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Директни срещи между двата отбора

В последните 5 играни мача между двата противника, отбора на Червените дяволи е записал 4 победи, отбора на Болтън не е записал нито една победа, а една среща е завършила реми, при обща голова разлика 11-3. В последните 2 двубоя у дома, Манчестър Юнайтед имат 2 поредни успеха.

Отборът на домакините от Манчестър Юнайтед е с 2 последователни поражения в първенството, а при домакинствата си е с 10 поредни успеха.

Съставът на Болтън постигна победа в последната си среща в шампионата, а като гост стигна до равенство в последната си гостуване 1-1 с Нюкасъл.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.