Обосновани Футболни Прогнози

Брьоншой - Нествед

26 Март 2011 - 16:00
Брьоншой
Нествед
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
2 - 3
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за двубоя между футболистите на Брьоншой и Нествед от поредния кръг на футболния сезон в Датската Първа Дивизия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Брьоншой

Брьоншой се намират на 5-то място във временното подреждане със събрани 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя са реализирали 21 попадения в противниковата врата и са инкасирали 24 попадения в мрежата си. Като домакин отбора е изиграл 9 мача, в които има 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 13-8 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, състава на Брьоншой има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са записали в мрежата на гостуващия тим 11 гола и са инкасирали 2 гола от противниковите отбори.

Нествед

Тимът на гостите от Нествед е на 16-та позиция във временното класиране с актив от 13 точки, натрупани след 2 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи има отрицателна голова разлика 20-27 гола. При визитите си тима има 8 мача, в които е записал 3 равенства и 5 загуби и все още е без победа навън, при голова разлика 9-17 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия, състава на Нествед е записал 3 равенства и 3 загуби и е без победа, като са вкарали мрежата на домакина 6 попадения и са допуснали 11 гола от своите домакини.

Брьоншой - Нествед - директни двубои

В последните 3 изиграни мача между двата съперника, Брьоншой няма записана нито 1 победа, отбора на Нествед е постигнал 2 победи, а в 1 мач двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 2-7. В последната среща на своя стадион, Брьоншой загуби с 1-3 през далечната 2005 година

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините записа равенство в последния си двубой в шампионата 1-1 като гост на ФК Фин, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния си мач в първенството на Дания на своя стадион срещу Вейле, а далеч от дома има поражение в последната си среща от Кьоге с 1-4.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.