Обосновани Футболни Прогнози

Милтън - Питърбъро

21 Март 2011 - 21:45
Милтън
Питърбъро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните състави на Милтън и Питърбъро от 38-ия кръг на шампионата в Първа Лига в Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Стейдиъм Ем Кей своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Питърбъро. Ето и информацията за днешния футболен двубой:

Милтън

МК Донс са 6-ти в класирането със събрани 61 точки, събрани след 18 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 37 срещи са отбелязали 54 попадения в противниковата врата и са получили 48 гола в мрежата си. На домашна сцена състава на Милтън е изиграл 18 срещи, в които е записал 11 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 27 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, футболистите на МК Донс имат в актива си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-2 гола.

Питърбъро

Тимът на гостите от Питърбъро е на трето място в класирането с общ актив от 65 точки, събрани след 20 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача има положителна голова разлика 86-61 гола. Като гост състава е играл 17 двубоя, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 29 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 27 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига, състава на Пош има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са вкарали 20 попадения и са получили 2 гола.

Милтън - Питърбъро - директни мачове

В последните 5 срещи между двата състава, МК Донс е постигнал една победа, състава на Питърбъро е записал 2 победи, а в 2 мача двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 мача пред своите почитатели, Милтън нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Отборът на Милтън е с 4 поредни успеха в Англия, а на своя стадион е в серия от 2 победи.

Съставът на гостите е в серия от 5 поредни победи в първенството на Англия, а като гост е с 4 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.