Обосновани Футболни Прогнози

Спортиво Естудиантес - Химнасия Хухуй

27 Март 2016 - 21:00
Спортиво Естудиантес
Химнасия Хухуй
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболната среща между тимовете на Спортиво Естудиантес и Химнасия Хухуй от 9-ия кръг на настоящият футболен сезон в Аржентина в Примера Б Насионал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Химнасия Хухуй на своя терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Спортиво Естудиантес

Спортиво Естудиантес се намират на 12-та позиция в класирането с актив от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 мача са успели да реализират 6 попадения и са инкасирали 8 гола в мрежата си. Като домакин Спортиво Естудиантес е изиграл 4 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Спортиво Естудиантес е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 1-6.

Химнасия Хухуй

Отборът на гостите от Химнасия Хухуй е втори във временното подреждане със събрани 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 10-5. Навън тимът е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални срещи в Примера Б Насионал футболистите на Химнасия Хухуй са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Спортиво Естудиантес - Химнасия Хухуй - директни мачове

В предишните 2 мача между двата отбора, тимът на Спортиво Естудиантес има спечеленa една победа, отбора на Химнасия Хухуй не е спечелил нито 1 победа, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 1-0. В предишната среща пред своите почитатели с тима на Химнасия Хухуй, играчите на Спортиво Естудиантес имат една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 равни срещи в първенството, а на своя стадион постигна реми в последния си мач.

Отборът на Химнасия Хухуй има победа в предишния си мач в първенството, а като гост постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.