Обосновани Футболни Прогнози

Барнет - Плимут

1 Март 2016 - 21:45
Барнет
Плимут
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач между отборите на Барнет и Плимут от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Втора Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Плимут на своя стадион.

Информацията за предстоящия мач:

Барнет

Домакините са 15-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 40 точки, след 11 победи, 7 равенства и 14 загуби от започването на сезона, като в изиграните 32 мача имат отрицателна голова разлика 42-48. На собствения си терен Барнет има 16 срещи до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 24-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Барнет са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-4.

Плимут

Гостуващият състав на Плимут е 2-ри във временното подреждане с общ актив от 64 точки, постигнати след 19 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи има положителна голова разлика 48-27. Далеч от дома съставът е играл 16 мача, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 22-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Плимут имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-3.

Барнет - Плимут - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Барнет има записанa една победа, отбора на Плимут е постигнал 3 победи, а в един двубой двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 5-8. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Плимут, играчите на Барнет са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Плимут има победа в предишната си среща в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни равенствa.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.