Обосновани Футболни Прогнози

Специя - Трапани

26 Март 2016 - 16:00
Специя
Трапани
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния мач между тимовете на Специя и Трапани от 33-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия Б. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Трапани на домашния си стадион Стадио Алберто Пико.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Специя

Футболистите на домакините от Специя са 4-ти във временното подреждане с общ сбор от 51 точки, събрани след 13 победи, 12 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 двубоя са отбелязали 38 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 36 попадения във вратата си. Пред собствените си фенове тимът е изиграл 16 мача до момента, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Специя е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са реализирали в мрежата на своите съперници 10 гола и са допуснали 4 гола от противниковите футболни отбори.

Трапани

Гостуващият състав на Трапани заема 10-то място в класирането с общ сбор от 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 32 мача има голова разлика 40-40. Далеч от дома съставът има 16 мача, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б футболистите на Трапани имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Специя - Трапани - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, Специя има спечеленa 1 победа, отбора на Трапани има спечелени 3 победи, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 7-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Трапани, играчите на Специя са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Специя стигна до реми в последния кръг в Италия, а у дома има победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Трапани е с 2 победи в шампионата, а далеч от дома е с 3 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.