Обосновани Футболни Прогнози

Гримсби Таун - Саутпорт

8 Март 2016 - 21:45
Гримсби Таун
Саутпорт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 37-ия кръг на сезона в Конференция на Англия между футболните тимове на Гримсби Таун и Саутпорт. Футболистите на Гримсби Таун посрещат на Блъндъл Парк противниковия отбор на Саутпорт.

Факти и данни за предстоящата среща:

Гримсби Таун

Домакините се намират на трето място в класирането с актив от 65 точки, събрани след 18 победи, 11 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 34 мача имат голова разлика 67-29. Пред своите предани фенове отборът е играл 18 срещи, в които има 11 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 41-14.

В последните си 6 официални мача в Конференция тимът на Гримсби Таун има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Саутпорт

Гостуващият състав на Саутпорт се намира на 16-то място в класирането с общ сбор от 42 точки, натрупани след 11 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя е успял да вкара 35 гола в противниковата врата и е получил 50 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 18 двубоя, в които има 6 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 13-17.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Саутпорт са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-10.

Гримсби Таун - Саутпорт - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Гримсби Таун е спечелил 1 победа, тима на Саутпорт има спечелени 2 победи, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 7-5. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу отбора на Саутпорт, Домакините от Гримсби Таун нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Гримсби Таун е с 2 победи в първенството на Англия, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Саутпорт допусна поражение в предишния си двубой в шампионата на Англия, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.