Обосновани Футболни Прогнози

Мидълзбро - Уест Бромич

22 Февруари 2022 - 21:45
Мидълзбро
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе срещата от 32-ия кръг на футболния шампионат в Англия в Чемпиъншип между футболистите на Мидълзбро и Уест Бромич. Играчите на Мидълзбро приемат на домашния си стадион противниковия отбор на Уест Бромич.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Мидълзбро

Боро са 7-ми във временното класиране с 49 точки, записани след 14 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя имат положителна голова разлика 39-31. Като домакин Мидълзбро има 16 двубоя досега, в които е записал 10 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 25 гола във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Мидълзбро са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Уест Бромич

Гостуващият тим на Уест Бромич е 11-ти в таблицата със събрани 46 точки, натрупани след 12 победи, 10 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 32 мача има голова разлика 34-28. Далеч от дома съставът има 17 двубоя до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 9 загуби, при голова разлика 13-20.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Уест Бромич са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 8 гола.

Мидълзбро - Уест Бромич - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Мидълзбро има постигнати 3 победи, тима на Уест Бромич има спечеленa една победа, а един сблъсък е завършил наравно, при общо голово съотношение 7-4. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Уест Бром, играчите на Мидълзбро са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Мидълзбро има загуба в предишния кръг в Англия, а на собствения си стадион е с 4 победи.

Отборът на гостите от Уест Бромич има неуспех в последния кръг в първенството, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.