Обосновани Футболни Прогнози

Гройтер Фюрт - Херта Берлин

12 Февруари 2022 - 16:30
Гройтер Фюрт
Херта Берлин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 22-ия кръг на първенството в Германия в турнира Бундеслига между Гройтер Фюрт и Херта Берлин.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Гройтер Фюрт

Футболистите на отбора домакин са 18-ти в класирането с актив от 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 15 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 срещи са успели да вкарат 18 попадения и са инкасирали 56 попадения в своята мрежа. У дома съставът има 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 9-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Детелините е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 10 попадения от играчите на противниците си.

Херта Берлин

Тимът на гостите от Херта Берлин е 14-ти във временното класиране с 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача има отрицателна голова разлика 23-43. Навън отборът има 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-26.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Херта Берлин е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 14 гола.

Гройтер Фюрт - Херта Берлин - преки мачове

В предишната среща между двата отбора, тимът на Гройтер Фюрт не е записал нито една победа, а отбора на Херта Берлин е записал една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Гройтер Фюрт има поражение в последната си среща в шампионата на Германия, а у дома има победа в предишния си мач.

Съставът на Херта Берлин стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Германия, а при гостуванията си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.