Обосновани Футболни Прогнози

Пас Янина - Арис Солун

14 Февруари 2022 - 19:30
Пас Янина
Арис Солун
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата от 22-ия кръг на текущият шампионат в Супер Лига на Гърция между футболните тимове на Пас Янина и Арис Солун. Аякс на Епир излизат срещу гостуващия отбор на Арис Солун на домашния си терен.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Пас Янина

Играчите на домакините са 4-ти в таблицата с временното класиране с актив от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача имат положителна голова разлика 25-22. У дома Аякс на Епир е играл 11 мача, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-13.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига играчите на Пас Янина имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Арис Солун

Съставът на гостите от Арис Солун се намира на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 29 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 срещи има голова разлика 21-18. Далеч от дома съставът е изиграл 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Арис Солун е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

Пас Янина - Арис Солун - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, тимът на Пас Янина е постигнал 2 успеха, отбора на Арис Солун има постигнатa 1 победа, а в 2 срещи двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Арис Солун, играчите на Пас Янина имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Пас Янина постигна победа в последния си мач в Гърция, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Гърция, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.