Обосновани Футболни Прогнози

Картахена - Валядолид

18 Февруари 2022 - 22:00
Картахена
Валядолид
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 3
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой между тимовете на Картахена и Валядолид от 28-ия кръг на настоящият футболен сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу футболистите на Валядолид.

Време е за статистиката за предстоящата среща:

Картахена

Картахена са 8-ми във временното класиране с 39 точки, от 12 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са успели да вкарат 34 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 36 гола във вратата си. Като домакин отборът на Картахена има 13 срещи до момента, в които е записал 8 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 21-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Картахена имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Валядолид

Гостуващият отбор на Валядолид е 4-ти в таблицата с временното класиране с 49 точки, след 14 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 27 мача има голова разлика 38-26. На чужд терен отборът има 13 срещи досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 15 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 18 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион съставът на Валядолид има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са разписали 5 гола и са инкасирали 2 гола.

Картахена - Валядолид - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата съперника, Картахена има спечеленa една победа, отбора на Валядолид има спечелени 2 успеха, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-5. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Валядолид, играчите на Картахена нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Картахена е с 2 поражения в Испания, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Отборът на гостите от Валядолид е с 2 ремита в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни равенствa.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.