Обосновани Футболни Прогнози

Морейрензе - Витория Гимараеш

18 Декември 2017 - 21:00
Морейрензе
Витория Гимараеш
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на настоящето първенство в Примейра Лига на Португалия между отборите на Морейрензе и Витория Гимараеш.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Морейрензе

Футболистите на състава домакин се намират на 18-та позиция в класирането с общ сбор от 8 точки, постигнати след една победа, 5 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са отбелязали 9 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 23 попадения във вратата си. На своя стадион тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 4 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 3 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Морейрензе имат записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 9 гола.

Витория Гимараеш

Гостуващият състав на Витория Гимараеш се намира на 7-ма позиция във временното класиране със събрани 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача има голова разлика 18-22. Далеч от дома отборът има 7 мача, в които има 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Витория Гимараеш имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-8.

Морейрензе - Витория Гимараеш - директни срещи

В предишните 5 мача между двата тима, тимът на Морейрензе е постигнал една победа, а отбора на Витория Гимараеш има постигнати 4 победи, при общо голово съотношение 6-11. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу Витория Гимараеш, играчите на Морейрензе нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Морейрензе има неуспех в последната си среща в Португалия, а при домакинствата си е с 2 последователни ремита.

Съставът на гостите от Витория Гимараеш е с 3 поредни победи в първенството на Португалия, а при визитите си е с 3 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.