Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Марморек - Апоел Катамон Йерусалим

1 Декември 2017 - 15:00
Апоел Марморек
Апоел Катамон Йерусалим
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния мач между съставите на Апоел Марморек и Апоел Катамон Йерусалим от 12-ия кръг на футболното първенство в Израел в Лига Леумит.

Ето и информацията за днешния сблъсък:

Апоел Марморек

Домакините са на 12-та позиция във временното подреждане със събрани 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 мача имат отрицателна голова разлика 9-17. У дома Апоел Марморек е изиграл 5 мача до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит играчите на Апоел Марморек са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Апоел Катамон Йерусалим

Съставът на гостите от Апоел Катамон Йерусалим е на 5-то място в класирането с 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 15-9. При визитите си тимът е играл 6 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит тимът на Апоел Катамон Йерусалим има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Марморек - Апоел Катамон Йерусалим - директни двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Апоел Марморек има поражение в предишния си мач в Израел, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Отборът на Апоел Катамон Йерусалим е с 2 поредни победи в шампионата на Израел, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.