Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Уензди - Уулвърхямптън

15 Декември 2017 - 21:45
Шефилд Уензди
Уулвърхямптън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе двубоя между отборите на Шефилд Уензди и Уулвърхямптън от поредния кръг на футболния сезон в Англия в турнира Чемпиъншип.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Шефилд Уензди

Домакините са 15-ти в класирането с общ актив от 27 точки, от 6 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат голова разлика 26-26. На домашна сцена отборът е изиграл 10 срещи, в които има 4 победи, 5 равенства и една загуба, вкарал е 17 попадения във вратата на своите гости и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Шефилд Уензди има записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-8.

Уулвърхямптън

Тимът на гостите от Уулвърхямптън е лидер в класирането с общ сбор от 48 точки, от 15 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя има голова разлика 41-17. Като гост тимът е изиграл 10 мача до момента, в които е записал 7 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 17 попадения във вратата на своите домакини и е получил 7 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип играчите на Вълците са записали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 14-2.

Шефилд Уензди - Уулвърхямптън - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, съставът на Шефилд Уензди е постигнал 2 успеха, отбора на Уулвърхямптън също има записани 2 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи на своя терен с Уондърърс, играчите на Шефилд Уензди имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Шефилд Уензди има загуба в предишния си двубой в шампионата на Англия, а на своя стадион е с 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите постигна равенство в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома е с 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.