Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Паули - Дуисбург

10 Декември 2017 - 14:30
Санкт Паули
Дуисбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Санкт Паули и Дуисбург от поредния кръг на футболното първенство в Германия в Втора Бундеслига. Санкт Паули излизат срещу Зебрите на домашния си стадион Милернтор Щадион.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен мач:

Санкт Паули

Домакините заемат 14-то място в класирането с 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 14-26. Като домакин отборът е играл 7 двубоя, в които има една победа, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Санкт Паули имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 14 гола.

Дуисбург

Гостуващият състав на Дуисбург е 8-ми в таблицата с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача е отбелязал 21 попадения във вратата на съперниците си и е получил 24 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 8 двубоя, в които е записал 4 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Дуисбург има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 8-5.

Санкт Паули - Дуисбург - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, Пиратите на Лигата е постигнал 4 победи, състава на Дуисбург няма нито една победа, а 1 среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 9-1. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с отбора на Зебрите, футболистите на Санкт Паули имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Санкт Паули е с 2 поредни загуби в Германия, а у дома е в серия от 3 равенствa.

Съставът на Дуисбург постигна победа в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.