Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ТПС Турку

8 Юни 2014 - 18:30
Интер Турку
ТПС Турку
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 12-ия кръг на футболния шампионат в Финландия в турнира Вейкауслига между Интер Турку и ТПС Турку.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Интер Турку

Синьо-черните са 9-ти във временното класиране с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-11. На домашна сцена Синьо-черните е играл 4 двубоя досега, в които има 1 победа, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 3-4.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига тимът на Интер Турку има на сметката си 5 равенства и една загуба и нямат победа, при голова разлика 4-6.

ТПС Турку

Съставът на гостите от ТПС Турку е 12-ти в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 4-18. На чужд терен тимът има 6 срещи, в които е записал 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 2-11.

В последните си 6 официални двубоя в Вейкауслига футболистите на ТПС Турку са постигнали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 3-13.

Интер Турку - ТПС Турку - преки мачове

В последните 5 срещи между двата противника, тимът на Интер Турку няма спечелена нито 1 победа, отбора на ТПС Турку е спечелил една победа, а в 4 двубоя двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 мача пред своите почитатели с ТПС Турку, футболистите на Интер Турку нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините допусна поражение в предишната си среща в Финландия, а у дома допусна неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите от ТПС Турку е в серия от 4 последователни загуби в шампионата, а далеч от дома е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.