Обосновани Футболни Прогнози

Брей Уондърърс - Бохемианс

13 Юни 2014 - 21:45
Брей Уондърърс
Бохемианс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
0 - 5
позната футболни прогнози

Днеска забелязах футболния сблъсък от 16-ия кръг на сезона в Ирландия в турнира Висша Дивизия между отборите на Брей Уондърърс и Бохемианс.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Брей Уондърърс

Футболистите на Брей Уондърърс са 7-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 15 срещи са успели да отбележат 12 попадения и са получили 19 попадения в своята мрежа. Като домакин съставът е изиграл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е получил 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия футболистите на Брей Уондърърс имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 5 получени гола.

Бохемианс

Тимът на гостите от Бохемианс се намира на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, постигнати след 2 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е отбелязал 14 гола в противниковата врата и е инкасирал 19 попадения в собствената мрежа. При визитите си съставът е изиграл 7 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Бохемианс са постигнали 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 2 вкарани и 5 получени гола.

Брей Уондърърс - Бохемианс - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Брей Уондърърс има постигнатa една победа, отбора на Бохемианс е записал 3 победи, а в 1 среща двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-11. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Циганите, футболистите на Брей Уондърърс нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния кръг в Ирландия, а на своя стадион има поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите от Бохемианс допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на Ирландия, а при визитите си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.