Обосновани Футболни Прогнози

КВ Рейкявик - Селфос

27 Юни 2014 - 23:00
КВ Рейкявик
Селфос
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 3
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на коефициентите в футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия на Исландия между футболните състави на КВ Рейкявик и Селфос. Треньора на домакините извежда на КВ-Парк своите играчи срещу Селфос.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

КВ Рейкявик

КВ Рейкявик заемат 9-та позиция в таблицата с общ актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи са успели да вкарат 16 гола и са инкасирали 17 попадения в мрежата си. На собствения си стадион КВ-Парк КВ Рейкявик е играл 4 двубоя до момента, в които има 1 победа и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 10 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на КВ Рейкявик има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 14 получени гола.

Селфос

Тимът на гостите от Селфос е 8-ми в таблицата с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя е отбелязал 6 попадения във вратата на съперниците си и е получил 5 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 4 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 3 попадения във вратата на посрещащите го състави и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Селфос имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

КВ Рейкявик - Селфос - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата, а при домакинствата си има неуспех в последната си среща.

Тимът на Селфос допусна поражение в предишния кръг в Исландия, а при визитите си е в серия от 2 ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.