Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс Прага - Фридек-Мистек

4 Юни 2014 - 19:00
Бохемианс Прага
Фридек-Мистек
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
7 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои сблъсъка между футболните тимове на Бохемианс Прага и Фридек-Мистек от поредния кръг на футболния шампионат в 2. Лига на Чехия.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Бохемианс Прага

Бохемианс Прага са 16-ти във временното класиране с 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 20 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 29 двубоя имат голова разлика 23-65. Като домакин Бохемианс Прага има 14 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 9 загуби, при голова разлика 11-29.

В последните си 6 официални двубоя в 2. Лига играчите на Бохемианс Прага имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 16 попадения от футболистите на противниците си.

Фридек-Мистек

Гостуващият отбор на Фридек-Мистек се намира на 12-та позиция във временното класиране с 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя е успял да вкара 32 гола в мрежата на противниците си и е инкасирал 33 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 14 мача, в които има 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 9-18.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Фридек-Мистек имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Бохемианс Прага - Фридек-Мистек - преки двубои

В предишната среща между двата отбора, Бохемианс Прага няма постигната нито 1 победа, а отбора на Фридек-Мистек има спечеленa 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Бохемианс Прага допусна поражение в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен постигна реми в последния си мач.

Отборът на гостите от Фридек-Мистек има загуба в предишния кръг в Чехия, а при гостуванията си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 7 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.