Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Верона

10 Април 2016 - 16:00
Наполи
Верона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Наполи и Верона от 32-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия. Треньорът на домакините Маурицио Сари извежда своите играчи срещу играчите на Верона на Стадио Сан Паоло.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Наполи

Играчите на отбора домакин са 2-ри във временното подреждане с актив от 67 точки, от 20 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 мача са отбелязали 63 гола и са инкасирали 27 гола в своята мрежа. Като домакин отборът е изиграл 15 срещи до момента, в които е записал 12 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 34-11.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Адзурите са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 7 гола.

Верона

Тимът на гостите от Верона е 20-ти във временното класиране с актив от 22 точки, събрани след 3 победи, 13 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи има отрицателна голова разлика 27-51. Далеч от дома тимът е играл 15 двубоя досега, в които е записал една победа, 7 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 11-25.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Верона е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Наполи - Верона - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата състава, Сините е записал 4 победи, а тима на Верона има записанa 1 победа, при обща голова разлика 16-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Верона, играчите на Наполи са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е с 2 успеха.

Отборът на гостите от Верона има победа в предишната си среща в първенството, а при визитите си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.