Обосновани Футболни Прогнози

Арминия Билефелд - Фортуна Дюселдорф

2 Април 2016 - 14:00
Арминия Билефелд
Фортуна Дюселдорф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 28-ия кръг на футболното първенство в Втора Бундеслига на Германия между футболните състави на Арминия Билефелд и Фортуна Дюселдорф. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Фортуна Дюселдорф.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен двубой:

Арминия Билефелд

Арминия Билефелд заемат 13-та позиция във временното класиране с общ сбор от 30 точки, записани след 5 победи, 15 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи имат голова разлика 26-33. На собствения си стадион отборът има 13 срещи досега, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Арминия Билефелд има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 15 гола.

Фортуна Дюселдорф

Гостуващият тим на Фортуна Дюселдорф е 15-ти в класирането с актив от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи има голова разлика 25-38. При визитите си отборът е играл 13 мача, в които има 2 победи, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 10-20.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Фортуна Дюселдорф е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8-12.

Арминия Билефелд - Фортуна Дюселдорф - директни срещи

В последните 5 срещи между двата отбора, Арминия Билефелд е постигнал 1 победа, а отбора на Фортуна Дюселдорф е записал 4 успеха, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Фортуна Дюселдорф, футболистите на Арминия Билефелд са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Арминия Билефелд постигна реми в предишния кръг в шампионата на Германия, а на собствения си стадион е с 2 последователни поражения.

Тимът на гостите от Фортуна Дюселдорф постигна победа в последната си среща в шампионата, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.