Обосновани Футболни Прогнози

Копер - Мура

25 Февруари 2021 - 18:15
Копер
Мура
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя от 24-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Словения в Първа Лига между футболните тимове на Копер и Мура. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Мура на домашния си терен.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Копер

Копер са на 6-та позиция в класирането с общ сбор от 30 точки, записани след 8 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 22 срещи са отбелязали 30 гола и са позволили да им вкарат 30 попадения в собствената мрежа. Като домакин Канарчетата има 10 срещи до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Канарчетата има записани една победа и 5 загуби, при голова разлика 7-14.

Мура

Тимът на гостите от Мура е на трета позиция в таблицата с актив от 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя е успял да отбележи 27 попадения и е допуснал 16 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 11 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на съперниците си и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Мура са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Копер - Мура - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Канарчетата има записани 2 успеха, а отбора на Мура е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 8-11. В предишните 2 двубоя у дома с Мура, Домакините от Копер са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Копер е в серия от 3 поредни загуби в шампионата на Словения, а у дома е в серия от 2 последователни загуби.

Съставът на Мура постигна успех в последната си среща в шампионата на Словения, а далеч от дома допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.