Обосновани Футболни Прогнози

Бастия - Льо Ман

8 Февруари 2021 - 19:45
Бастия
Льо Ман
Прогноза: 1
Коефициент: 2.07
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък между Бастия и Льо Ман от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Франция в турнира Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Льо Ман на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Бастия

Домакините заемат първа позиция във временното подреждане с 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат положителна голова разлика 35-17. На домашна сцена Бастия има 9 срещи досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал футболистите на Бастия имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 6 гола.

Льо Ман

Съставът на гостите от Льо Ман е на 4-то място във временното класиране с 28 точки, събрани след 6 победи, 10 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 22-19. Като гост отборът е играл 10 срещи, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал играчите на Льо Ман са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8-5.

Бастия - Льо Ман - преки двубои

В предишната среща между двата съперника, Бастия е записал една победа, а състава на Льо Ман не е спечелил нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Бастия е в серия от 3 поредни успеха в Франция, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на Льо Ман постигна победа в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.07 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.