Обосновани Футболни Прогнози

Лингби - ФК Копенхаген

22 Февруари 2021 - 20:00
Лингби
ФК Копенхаген
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за сблъсъка между футболните състави на Лингби и ФК Копенхаген от поредния кръг на шампионата в Дания в Суперлига. Лингби излизат срещу противниковия футболен отбор на ФК Копенхаген на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Лингби

Лингби са на 11-то място във временното класиране с общ актив от 7 точки, постигнати след 1 победа, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат отрицателна голова разлика 13-35. На домашна сцена Лингби е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 4 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 4-15.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига съставът на Лингби е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 3 попадения и са получили 11 гола от противниковите футболни състави.

ФК Копенхаген

Отборът на гостите от ФК Копенхаген е 4-ти в таблицата с временното класиране с актив от 29 точки, постигнати след 9 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има голова разлика 30-25. Далеч от дома тимът е изиграл 8 двубоя до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лъвовете имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 5 гола.

Лингби - ФК Копенхаген - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Лингби има записанa една победа, а отбора на ФК Копенхаген има постигнати 4 победи, при общо голово съотношение 7-16. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на ФК Копенхаген, футболистите на Лингби имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Дания, а при домакинствата си има поражение в предишния си мач.

Тимът на ФК Копенхаген е с 3 последователни победи в Дания, а при гостуванията си е в серия от 4 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.