Обосновани Футболни Прогнози

Шахтьор Караганди - Атирау

11 Юли 2015 - 15:00
Шахтьор Караганди
Атирау
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Шахтьор Караганди и Атирау от поредния кръг на сезона в Казахстан в Висша Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Атирау.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Шахтьор Караганди

Играчите на домакините са на 12-то място в таблицата с временното класиране с 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя имат голова разлика 12-37. Като домакин Шахтьор Караганди има 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 9-16.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Шахтьор Караганди е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Атирау

Отборът на гостите от Атирау се намира на 5-та позиция в таблицата с общ актив от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 19 мача е отбелязал 22 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 гола в своята врата. Като гост тимът е изиграл 10 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 1 загуба, реализирал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Атирау са записали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-7.

Шахтьор Караганди - Атирау - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Шахтьор Караганди е записал 2 успеха, а тима на Атирау е постигнал 3 успеха, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 срещи пред своите фенове с Атирау, футболистите на Шахтьор Караганди имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни загуби в шампионата на Казахстан, а на собствения си терен допусна загуба в последната си среща.

Тимът на Атирау е с 2 последователни ремита в първенството на Казахстан, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни равни срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.