Обосновани Футболни Прогнози

Пандури - Стяуа Букурещ

18 Юли 2015 - 21:00
Пандури
Стяуа Букурещ
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
0 - 3
позната футболни прогнози

Днес видях футболния сблъсък от 2-ия кръг на настоящето първенство в Лига I на Румъния между Пандури и Стяуа Букурещ. Играчите на Пандури излизат срещу футболистите на Стяуа Букурещ на Тудор Владимиреску.

Информацията за днешната среща:

Пандури

Пандури са първи в класирането с 3 точки, след 1 победа от старта на новото футболно първенство, като са вкарали 1 попадения и са допуснали 0 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Пандури все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не се е разписал в противниковата мрежа и все още не е инкасирал нито един гол в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Лига I съставът на Пандури има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 4 гола.

Стяуа Букурещ

Гостуващият състав на Стяуа Букурещ е 7-ми във временното класиране само с една точка, след 1 равенство, като е вкарал 0 попадения в противниковата врата и е получил 0 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Армейците имат записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

Пандури - Стяуа Букурещ - директни срещи

В последните 5 мача между двата тима, отборът на Пандури е записал една победа, отбора на Стяуа Букурещ има записани 2 победи, а в 2 мача двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-12. В последните 2 срещи у дома с Червено-сините, играчите на Пандури имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Пандури е в серия от 3 победи в Румъния, а у дома е с 3 поредни успеха.

Съставът на Стяуа Букурещ е с 2 поредни ремита в шампионата на Румъния, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.