Обосновани Футболни Прогнози

Илвес-Кисат Тампере - НЯС Нурмиярви

10 Юли 2015 - 18:30
Илвес-Кисат Тампере
НЯС Нурмиярви
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между тимовете на Илвес-Кисат Тампере и НЯС Нурмиярви от поредния кръг на шампионата в Финландия в Каконен Юг. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите играчи на НЯС Нурмиярви.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Илвес-Кисат Тампере

Илвес-Кисат Тампере са 7-ми във временното класиране с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя са успели да отбележат 14 гола и са позволили да им вкарат 14 попадения в собствената мрежа. Пред своите предани привърженици Илвес-Кисат Тампере е изиграл 5 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Илвес-Кисат Тампере имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-6.

НЯС Нурмиярви

Съставът на гостите от НЯС Нурмиярви се намира на 10-то място в класирането с 7 точки, събрани след една победа, 4 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 срещи има отрицателна голова разлика 14-34. На чужд терен отборът има 6 двубоя до момента, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-15.

В предишните си 6 официални мача в Каконен Юг тимът на НЯС Нурмиярви е записал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са разписали 6 гола и са допуснали 21 попадения.

Илвес-Кисат Тампере - НЯС Нурмиярви - директни двубои

В последната среща между двата отбора, съставът на Илвес-Кисат Тампере е постигнал една победа, а отбора на НЯС Нурмиярви не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Съставът на НЯС Нурмиярви е с 2 загуби в Финландия, а като гост записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.