Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Юнайтед - Лутън Таун

26 Декември 2023 - 17:00
Шефилд Юнайтед
Лутън Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Шефилд Юнайтед и Лутън Таун от 19-ия кръг на футболното първенство в Англия във Висшата Лига.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Шефилд Юнайтед

Шефилд Юнайтед са 20-ти във временното класиране с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат отрицателна голова разлика 13-44. У дома Шефилд Юнайтед има 9 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Шефилд Юнайтед има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-13.

Лутън Таун

Съставът на гостите от Лутън Таун е на 18-то място в класирането с общ актив от 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 17 мача е отбелязал 18 гола в противниковата врата и е допуснал 32 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 8 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и 6 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Лутън Таун имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 11 гола.

Шефилд Юнайтед - Лутън Таун - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в предишния кръг в първенството на Англия, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Отборът на гостите постигна победа в последния си мач в Англия, а при гостуванията си е с 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.